Tingkatkan Jualan Produk Anda Sehingga 5 Kali Ganda Dengan Pemasangan Skrip Affiliate Sekarang!

Tidak Perlu Lagi Membuang Masa, Tenaga & Wang Ringgit Untuk Melakukan Promosi Kerana Semuanya Akan Dilakukan Oleh Rakan Affiliate Anda!

 

Daripada: Bearnerd & Wan Abdul Aziz

Salam Sejahtera,

Adakah anda berhabisan mempromosikan laman web jualan anda tetapi hasil jualan yang diperolehi cuma sedikit atau tidak ada langsung? Anda kini tidak bersemangat meneruskan perniagaan internet kerana produk yang anda jual langsung tiada permintaan walaupun kualiti produk anda diakui bagus oleh pakar?

Sahabat sekalian...

Jangan berputus asa dahulu. Di sini ada rahsia besar yang ingin saya sampaikan kepada anda tentang teknik meningkatkan jualan produk di internet. Terus terang saya katakan, sistem affiliate WAJIB dipasang di laman web anda jika ingin meningkatkan jualan produk. Dengan adanya sistem affiliate, beban tugas mempromosi anda akan berkurangan dan hampir automatik 100%.

Skrip Affiliate DIJAMIN Membantu Jualan Produk!

Percaya atau tidak, skrip affiliatelah yang telah banyak membantu menghasilkan jualan produk-produk saya sejak mula menjalankan perniagaan internet. Anda sendiri boleh lihat skrin shot senarai jualan produk Pakej Video Minisite saya di bawah.

80% jualan dihasilkan oleh hasil promosi affiliate! Kerja promosi saya jadi sangat mudah... Lihat di bawah pula adalah skrin shot jualan produk PanduanWeb saya.

Menarik bukan? Saya akui tidak mempunyai banyak masa untuk melakukan promosi kerana sibuk dengan aktiviti design minisite setiap hari disamping memberikan support kepada pelanggan. Tetapi disebabkan skrip affiliate yang dipasang di laman web saya, maka jualan produk saya TIDAK PERNAH PUTUS.

 

Trafik Meningkat Secara Mendadak Dengan Adanya Affiliate

Dengan adanya affiliate yang membantu anda mempromosikan laman web, trafik akan meningkat secara mendadak. Ini adalah statistik trafik untuk laman web www.grafikminisite.com/pvm bagi bulan Julai 2009. Dalam sebulan sahaja trafik laman web ini mencecah hit sebanyak 263,049 dengan jumlah Visits 8,113.

Dan ini pula adalah statistik trafik laman web www.panduanweb-advance.com bagi bulan Ogos 2009. Laman web ini mendapat hit sebanyak 485,976 dan jumlah Visits sebanyak 6,168. Dengan adanya trafik sebanyak ini, mustahil laman web anda tidak mampu menghasilkan sebarang jualan. Setiap bulan laman web saya akan mendapat trafik yang tinggi disebabkan promosi affiliate. Saya tidak perlu lagi bersusah payah mempromosi kerana semuanya dilakukan oleh affiliate.

Sedarkah anda bahawa rahsia TERBESAR di dalam pemasaran produk di internet adalah melalui pemasaran affiliate? Berpuluh ribu produk di ClickBank.Com terjual dengan jumlah jutaan dolar dalam masa beberapa hari sahaja disebabkan oleh pemasaran affiliate. Inilah kuasa affiliate!

 

Kelebihan Utama Memasang Skrip Affiliate

Trafik meningkat dengan mendadak ke laman web anda
Jualan produk meningkat berlipat kali ganda.
Tidak perlu keluarkan modal untuk membayar iklan. Anda cuma perlu bayar komisen affiliate sahaja di penghujung bulan.
Jimat masa dan tenaga dalam mempromosikan produk
PR laman web anda akan mudah meningkat disebabkan link laman web anda tertanam di banyak laman web hasil promosi affiliate. PR ialah Page Rank yang dapat menentukan popularity website anda di dalam sistem carian Google.

 

Inilah rahsia sebenar pemasaran produk di internet iaitu menggunakan sistem affiliate. Dengan adanya sistem affiliate, anda sebenarnya berkongsi keuntungan dengan affiliate anda yang berjaya menghasilkan jualan. Sebagai contoh, jika harga produk anda ialah RM50 dan komisen affiliate ialah RM25, maka apabila affiliate anda menghasilkan jualan sebanyak 10 untuk bulan ini, anda perlu bayar RM250 kepada affiliate tersebut di akhir bulan. Daripada RM500 jumlah untung kasar jualan produk anda, 50% diberikan kepada affiliate. Komisen ini sebenarnya ialah kos pengiklanan anda melalui pemasaran affiliate. Hebat bukan?

 

Perkasakan Promosi Web Anda Sekarang!

Anda tidak akan rugi memasang sistem affiliate, dijamin berkesan meningkatkan jualan produk 100%! Hampir kesemua usahawan internet yang berpengalaman menggunakan sistem affiliate dalam pemasaran produk mereka dan berjaya menghasilkan jualan yang tinggi. Jadi mengapa tidak mahu mengikut jejak mereka untuk berjaya?

Disebabkan pentingnya sistem affiliate dalam perniagaan internet, saya telah menghasilkan sebuah skrip affiliate yang dapat membantu anda menguruskan affiliate anda dengan mudah dan berkesan. Jadi di sini saya ingin memperkenalkan...

SKRIP AFFILIATE PANDUANWEB

Skrip ini dihasilkan untuk membantu pengurusan affiliate dan pembayaran komisen yang lebih berkesan.

Skrip ini cukup efektif dalam menguruskan pembayaran komisen affiliate.

Lihat apa kata mereka yang sudah mencubanya...

"Hasil yang Kemas dan Menarik!!"

Inilah persepsi awal apabila saya selesai menambahkan skrip affiliate ke dalam web jualan saya.

Pertama sekali, TAHNIAH buat Bearnerd yang berjaya menghasilkan Skrip Affiliate PanduanWeb.

Saya amat teruja memiliki sistem affiliate sendiri yang pertama. Pada mulanya saya telah mencuba untuk memasang skrip affiliate yang disertakan di dalam Pakej Web Jualan Advance, namun setelah mencubanya, hasilnya kelihatan agak ringkas sahaja.

Justeru saya terus berhubung dengan Saudara Bearnerd untuk mendapatkan sebarang pandangan berkenaan dengan skrip affiliate tersebut. Beliau telah memperkenalkan kepada saya dengan skrip yang terbaru yang berjaya dihasilkannya, dan dikenali sebagai Skrip Affiliate PanduanWeb.

Dengan bantuan saudara Bearnerd, skrip affiliate yang lama telah berjaya ditukarkan dengan skrip affiliate terbaru ini, dan hasilnya lebih memberangsangkan. Sungguh kemas dan menarik. Walaupun inilah kali pertama memasang sistem afiliate di dalam webjualan saya, saya amat berpuas hati dengan sistem affiliate tersebut.

Ia juga dilengkapi dengan beberapa fungsi tambahan berbanding dengan skrip affiliate yang sebelum ini.

Terima kasih saudara Bearnerd!!

Ikhlas,Abd Rahman Basri
www.rahmanbasri.com/pakejphotoshop

"Saya sanggup membayar harga yang mahal untuk sistem affiliate ini... "

Sebelum ini, dengan menggunakan sistem affiliate lama saya di kerja-kerajaan.com, pelbagai masalah yang saya terima disebabkan sistem affiliate tersebut. Masalahnya saya terbayar komisyen affiliate terlebih dari apa yang sepatutnya, masalah pendaftaran agen,dan masalah-masalah lain.

Itu dulu, tapi kini tidak lagi!

Kini, dengan sistem affiliate baru dari En Bearnerd, saya selaku admin web :

 
bullet

Boleh menyemak Top 10 jualan affiliate

bullet

Boleh menyemak Top 5 Klik Terbanyak oleh agen affiliate

bullet

Boleh menyemak ahli yang mendaftar pada tarikh tertentu

bullet

Boleh menyemak jualan palsu oleh agen affiliate dengan tepat

bullet

Menyediakan bahan promosi yang lebih berkesan untuk agen

bullet

Dan berbagai-bagai fungsi lagi yang memuaskan hati saya


Dan saya jamin, agen affiliate pasti lebih berpuas hati dengan sistem affiliate ini kerana mereka
dapat melihat sendiri email pembeli dari link mereka.

Saya sanggup membayar harga yang mahal untuk sistem affiliate ini kerana ianya berupaya
menyelesaikan masalah saya selama ini...tapi Bearnerd menjualnya dengan harga yang murah.
Saya rasa tidak padan sistem ini dengan harga yang ditawarkan.

Apapun, Thanks Bearnerd...You are the best!

Jamal
www.kerja-kerajaan.com

Kelebihan Utama Skrip Affiliate PanduanWeb

Jika anda memasang Skrip Affiliate PanduanWeb di laman web anda, inilah kelebihan-kelebihan utama yang bakal anda dapat.

 Kelebihan 1: Affiliate Mengetahui Maklumat Pembeli

Trend affiliate-affiliate masa kini dalam menghasilkan jualan ialah dengan menawarkan bonus kepada pembeli produk affiliate yang mereka semasa melakukan Joint Venture. Dengan mengetahui maklumat seperti Nama dan Email pembeli, affiliate dengan mudahnya dapat menghubungi pembeli tersebut untuk memberikan bonus yang dijanjikan. Admin juga dapat melihat Nama dan Email setiap pembeli.


 Kelebihan 2: Statistik Klik, Jualan & Pendaftaran Affiliate

Admin akan lebih peka dengan prestasi affiliate apabila melihat statistik Top 10 jualan affiliate dan statistik Top 5 klik terbanyak. Dengan mengetahui siapakah affiliate yang paling aktif mempromosi dan mendapat jualan tertinggi, admin boleh membuat keputusan yang bijak untuk menawarkan hadiah atau bonus kepada affiliate-affiliate tersebut. 


 Kelebihan 3: Mudah Mengesan Jualan Palsu

Jualan palsu dapat dikesan dengan lebih mudah! Lihat bagaimana jualan bertindih boleh berlaku seperti pada imej di atas. Pembeli yang sama mengisi borang pengesahan sebanyak 2 kali kerana jika dilihat pada imej di atas, IP Address komputer yang direkod adalah sama, tarikh sama, dan masa yang hampir. Ini mungkin disebabkan pembeli tersebut tersilap mengisi borang pertama kalinya dan kemudian telah mengisi semula untuk pembetulan maklumat kali kedua.

Jika admin tidak memadam rekod yang bertindih ini, akibatnya admin terpaksa membayar jumlah komisen yang lebih kepada affiliate tersebut. Satu kerugian! Dengan skrip affiliate panduanweb, setiap rekod jualan boleh DIPADAM daripada senarai jualan serta-merta.


 Kelebihan 4: Pembayaran Komisen Lebih Mudah

Lebih mudah membuat pembayaran komisen dengan pelbagai pilihan iaitu sama ada mahu buat bayaran komisen SEKALIGUS atau SATU-PERSATU. Invois boleh digunakan untuk anda print sebagai rekod yang anda boleh simpan atau berikan kepada affiliate.


 Kelebihan 5: Senarai & Maklumat Affiliate Mudah Dilihat

Admin dapat melihat maklumat affiliate yang mendaftar seperti Nama, Email, Alamat, No Akaun Bank, Jenis Bank, dan User ID. Jika ada affiliate yang tidak beretika dalam mempromosikan laman web, admin boleh delete terus di ruangan ini.


Anda Suka Skrip Affiliate PanduanWeb?

Ada banyak lagi kelebihan yang tidak dinyatakan di atas kerana saya sentiasa update skrip ini dari semasa ke semasa. Kemungkinan semasa anda membaca laman web ini, skrip ini sudah dikemaskini dengan pelbagai lagi fungsi yang menarik! Tidak rugi kerana anda akan dapat kesemua update secara PERCUMA sahaja.

Inilah yang bakal anda dapat apabila membeli hari ini

 

#1: Skrip Affiliate PanduanWeb (SAP)

#2: Ebook Manual Pengguna SAP

 

 

Dapatkan Skrip Affiliate Ini Sekarang!

Harga Promosi Cuma...

RM30

- Tempahan anda dijamin selamat! -

 

"Ternyata Memudahkan Kerja Saya..."

Saya dah gunakan script ni, dan ternyata memudahkan kerja saya dan juga affiliate saya. Banyak feature yang ada dalam script ni, ada dalam script affiliate yang berbayar. Kalau nak dapatkan script affiliate yang bagus dan murah, script ini adalah recommend daripada saya.

Ikhlas,Ammar Zahar
http://perniagaaninternet.com/

 

Jaminan 30 Hari Wang Dikembalikan!

Saya menawarkan jaminan pulangan wang dalam masa 30 hari dari tarikh pembelian anda dan sekiranya tidak berpuas hati dengan skrip dan perkhidmatan saya, wang anda akan dipulangkan tanpa banyak soal.

Ikhlas,

Bearnerd & Wan Abdul Aziz

P.S: Skrip Affiliate PanduanWeb akan dikemaskini selalu. Semua pembeli akan mendapat update skrip ini secara percuma sahaja!

Sertai affiliate dan jana pendapatan lumayan di sini!

[$ Sertai Affiliate $]