Ebook Cpanel pertama dalam bahasa Melayu..

 

Anda Tidak Lagi Perlu Pening Kepala Untuk Menyelesaikan Masalah Bersangkutan Cpanel Hosting Anda!

 

Kini Terdapat Panduan Lengkap DALAM BAHASA MALAYSIA Hal-Hal Berkaitan Cpanel. Masalah Teknikal Cpanel Kini Semudah A, B, C

 

Anda Bosan Melakukan Try & Error Pada Cpanel!? Anda Bosan Kerana Tiada Panduan Dalam Bahasa Melayu Untuk Rujukan Anda. Masalah Anda Kini Selesai!!  Ketahui Panduan Lengkap Langkah Demi Langkah Mengenai Cpanel, Domain Dan Juga Web Hosting. Anda Hanya Perlu Baca Sambil Buat!! Teruskan Bacaan Anda..

Kenapa ramai yang masih tidak tahu mengenai Cpanel? Sedangkan telah banyak panduan di internet kini yang boleh membantu anda menguasai Cpanel. Mahukah anda menjadi seorang yang pakar dalam penggunaan Cpanel? Mahukah anda menjadikan Cpanel bekerja untuk laman web jualan anda?

Ramai newbie yang mencuba perniagaan internet ini yang masih lemah dalam asas perniagaan ini. Perkara yang paling ketara adalah asas mengenai Cpanel , nama domain dan hosting. Dalam perniagaan Internet Cpanel adalah merupakan pemandu arah laman web jualan anda. Kerana semua yang berkaitan seperti nama domain, hosting dan Cpanel adalah saling berhubung kait dan anda tidak boleh tidak.. harus mempelajari asas ini. Adakah ini masalah anda?

 

sukar Untuk Mendapatkan Panduan Langkah Demi Langkah Mengenai Cpanel

Tiada satu pun panduan Cpanel di internet dalam Bahasa Melayu sepenuhnya

Masalah teknikal cpanel amat rumit

Takut mencuba-cuba menu yang terdapat dalam Cpanel

Tidak faham istilah-istilah yang terdapat pada Cpanel

Zero pengetahuan langsung mengenai cpanel, domain dan web hosting

Dan Banyak lagi masalah yang berkaitan..

 

 

Perhatikan, begitu banyak masalah yang dihadapi oleh newbie atau mungkin diri anda sendiri. Jika anda mempunyai salah satu seperti masalah di atas, anda boleh menarik nafas lega kini, kerana telah menemukan penawarnya. Melalui ebook ini nanti anda akan:

  • Merasa mudah menggunakan Cpanel. Kerana ebook ini adalah panduan langkah demi langkah dan penjelasan menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya.
  • Anda tidak takut lagi masalah teknikal Cpanel kerana ebook ini menerangkan dengan begitu jelas menu setiap penggunaan yang terdapat dalam Cpanel.
  • Anda boleh memulakan tutorial serta merta sambil membaca. Yang penting anda sudah mempunyai domain dan web hosting. Jika belum, ebook ini juga menerangkan bagaimana anda boleh melakukan pembelian domain, mendapatkan web hosting dan seterusnya menggunakan Cpanel.
  • 99% masalah penggunaan Cpanel anda akan dapat di selesaikan.

Untuk mengetahui bagaimana? Sila teruskan bacaan anda!

 

Mengapa Anda Memerlukan Ebook Cpanel Ini?

Untuk pengetahuan anda, penghasilan ebook ini banyak berpandukan masalah yang dihadapi oleh newbie sendiri. Kelemahan ini adalah berpunca disebabkan kurangnya ebook panduan tentang Cpanel.

Lihatlah salah satu dari masalah ini:

Ini adalah salah satu masalah dari newbie di salah satu ruangan forum yang kami sertai. Masalah newbie ini tidak tahu bagaimana membina ruangan link untuk download pemberian percuma yang ingin diberikan kepada pembeli produk beliau.

Jika anda mempunyai perniagaan internet, link download seperti ini amat penting. Anda bayangkan jika ada pembeli membeli ebook anda, bagaimana anda hendak memberikan mereka ebook anda, jika anda tiada asas untuk membina link download ini.

Masalah seperti ini yang kami rujuk dan bukan satu malahan puluhan masalah yang berkaitan dengan Cpanel. Ini adalah untuk memastikan anda mendapat panduan asas lengkap yang dikhususkan hanya untuk newbie seperti anda.

Dengan itu, kami di belajarcpanel.com telah bertungkus-lumus untuk memastikan satu panduan ebook lengkap mengenai domain name, web hosting dan semestinya cpanel yang menerangkan panduan langkah demi langkah untuk newbie. Dengan harapan ebook ini dapat membantu anda untuk berjaya dalam Perniagaan Internet anda..

 

MEMPERKENALKAN

" Ebook Panduan Asas Cpanel A - Z"

Dalam Format PDF (200 Mukasurat).

Akhirnya, segala kekusutan anda mengenai Cpanel, nama domain dan web hosting akan terlerai dengan adanya "Ebook Panduan Asas Cpanel A-Z ini.

Jika orang lain yang terdahulu dari anda banyak melakukan try & error untuk mempelajari Cpanel ini. Namun anda dengan mudah dapat menjadi pakar dalam Cpanel dengan barpandukan ebook ini. Mengapa? kerana kami memberikan anda panduan langkah demi langkah yang lengkap dari serba serbi.

 
Lengkap, Tersusun dan Mudah Difahami..

"Jebat sepatutnya menulis ebook ini dahulu lagi!
Saya tidak dapat berkata apa-apa untuk ebook ini melainkan begitu teruja dengan hasil kerja ebook Jebat ini. Ia lengkap, detail, tersusun dan mudah difahami. Setelah anda mendapatkan ebook ini, anda akan berkata mengapalah Jebat tidak menghasilkan ebook ini dahulu lagi?? Semoga dengan wujudnya ebook ini, tiada lagi masalah rujukan mengenai Cpanel dalam Bahasa Melayu terutama untuk usahawan Internet yang baru!".

Mohd Zulfadli bin Suddin (SmartZuL)
Usahawan Internet
http://www.smartusaha.com
 

 

 
Menjimatkan Masa Menguasai Cpanel..

Anda sepatutnya mengeluarkan ebook ini lebih awal supaya menjimatkan masa saya untuk menguasai control panel. Tak payah nak try and error kerana ebook ini cukup lengkap dari A-Z dan Z-A terlampau lengkap. Saya percaya jika anda semua membaca ebook ini anda akan mahir menggunakan control panel dalam masa yang singkat dan paling penting dapat menjimatkan masa. Jika anda try and error anda akan mengambil masa dan kemungkinan sebarang file akan rosak. Jadi ebook ini amat diperlukan oleh semua orang! Tahniah diucapkan kepada bro Jebat.

Adly aka Labanon
The Youngest Internet Entreprenuer
http://blog.jomberniaga.com

 

 

 
Mampu Meleraikan Kerumitan..

Alhamdulillah….rasa syukur saya kepada tuhan.  Inilah ebook yang saya cari selama ini.  Bukan saja ditulis dalam Bahasa Melayu tetapi juga setiap  penerangan  dijelaskan langkah demi langkah berserta dengan paparan screen nya sekali. Ebook Panduan Cpanel telah menjelaskan kepada saya bagaimana untuk menggunakan FTP, apa itu webhosting, apa itu domain malahan dijelaskan juga cara bagaimana untuk mendapatkan hosting dan hal-hal yang berkaitan dengannya.

Jadi, kepada newbie seperti saya, saya amat mengesyorkan anda supaya mendapatkan ebook yang saya jamin anda tidak akan merasa rugi membelinya.  Jika saya yang dari tak tahu apa-apa kini sudah boleh menguruskannya sendiri, saya pasti anda pun akan puas hati dan gembira seperti saya sekarang ini.  Maklumlah nak bertanya orang banyak perkara bukannya senang, orang mungkin tak tahu dan orang mungkin tak ada masa untuk mengajar bab-bab teknikal ni.  Bukan apa, bab teknikal ni rumit sebenarnya, tetapi ebook Panduan Cpanel mampu meleraikan kerumitan yang saya hadapi.

Kini saya rasa teramat lega dan mampu tersenyum. Anda bila lagi?

Ktom
Newbie
http://saraebooks.com/blog

 

 

 

Isi Kandungan Amat lengkap, Jelas..

Assalamualaikum Jebat, saya Mohd Helmi Aliarit, dari Banting.Tahniah kerana berjaya menghasilkan ebook BelajarCpanel ni. Untuk pengetahuan Jebat saya langsung tiada asas cpanel, melainkan belajar sendiri atau bertanya kawan untuk menggunakannya. Terkial-kial juga sebelum ni, "especialy" bila sampai "bab" menggunakan Cpanel ni. Tapi, alhamdulillah terjumpa dengan produk hebat dari Jebat ni. Isi kandungannya amat lengkap, jelas (bergambar) , dan mudah difahami. Dalam tempoh sejam saja saya sudah mahir menggunakan Cpanel, semuanya saya rujuk melalui ebook ini. Saya amat menggalakkan kepada "Newbie" yang ingin menjana wang di internet wajib memiliki ebook ini, jika ingin berjaya kita mesti mahir menggunakan Cpanel kerana ia adalah asas dalam pembangunan sebuah website. Tada alasan lagi jika tidak tahu menggunakan Cpanel. Terima Kasih Jebat!.

Mohd Helmi bin Aliarit a.k.a emet
Newbie
http://panjangakal.com

 

 

Apa Yang Anda Perolehi Melalui Ebook Ini

Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk mendapatkan nama domain, web hosting dan login pada Cpanel anda dan cara menukarkan password untuk keselamatan hosting anda.


   
Anda juga akan ditunjukkan bagaimana mengoptimasikan email Cpanel anda dengan berkesan untuk Perniagaan Internet anda. Memasang email tambahan disamping menggunakan dengan sepenuhnya email anda menggunakan tool-tool autoresponder, Quota, password email tambahan dan sebagainya
   
Anda akan diberikan panduan bagaimana untuk upload laman web anda ke server hosting anda. Anda juga akan diajar bagaimana membuat link download menggunakan Password Protect Directories untuk lebh keselamatan supaya orang lain tidak dengan mudah mendapat link download anda.
   
Menunjukkan penggunakan Redirect, Add on domain, Parked domain dan Subdomains dan cara memasangnya.
   
Cara menguruskan File manager web hosting anda dengan baik. Juga teknik-teknik menambahkan fail atau folder pada hosting anda. Anda juga ditunjukkan bagaimana upload laman web anda menggunakan Cpanel.
   
Penerangan adalah ringkas dan padat juga secara terperinci.
   
Kesemuanya adalah panduan asas. Tidak melibatkan perkara-perkara advance yang tidak begitu digunakan dalam Perniagaan Internet ini. Ini memudahkan pemahaman anda mengenai kesemua tajuk yang diutarakan.
   
Anda juga akan ditunjukkan bagaimana mengoptimasikan email Cpanel anda dengan berkesan untuk Perniagaan Internet anda.
   
Anda akan di tunjukkan bagaimana membuat Error Pages dengan berkesan dan memberikan keuntungan untuk anda kelak.
   
Anda akan ditunjukkan cara mudah membina PHP support, forum dan apa-apa juga perkara berkaitan skrip tanpa melibat pemasangan yang rumit dan tentunya mudah difahami.
   
Anda akan ditunjukkan bagaimana menggunakan satu fungsi untuk mempromosikan link affiliate dengan berkesan.
   
Anda akan diajar bagaimana untuk menghasilkan database pada web hosting anda.
   
..dan banyak lagi penerangan teknikal mengenai Cpanel dan tentunya panduan langkah demi langkah untuk membolehkan anda faham dengan lebih mudah.
   
 

 

 

Lagi testimoni dari pembeli ebook..

 

Simple Dan Sesuai Untuk Newbie..

Simple dan kena dengan apa yang saya nak. Mujur la saya jumpa ebook ni masa saya mula-mula terlibat dengan dunia internet ni. Tak lah buang masa untuk explore cpanel ni pulak kan. Untuk newbie (macam saya), cepat2 dapatkan ebook ni :D memang tak rugi!!. Terima kasih Jebat.

 

Rawaida Kamarudin a.k.a waidakmy
Newbie
http://www.waidakmy.com

 

Ebook Ini Memang Luar Biasa..

Ebook ini memang luar biasa dan mudah difahami dari satu langkah ke satu langkah. Ebook ini juga sesuai untuk newbie yang baru mula mengenali asas perniagaan internet.

Dengan adanya ebook ini membuatkan saya lebih mudah faham, mudah dilaksana dan lebih yakin mengenai Cpanel.

Muhammad Zaki Ali Samson
Newbie
http://masterresellrightsebooks.com
http://aboutforexinfomation.blogspot.com

 

Ebook ini hampir menjadi milik anda. Lakukan belian anda sekarang..

 

Ebook ini adalah Untuk:

Memastikan semua tajuk yang diajar adalah bersesuaian dengan newbie

Memulakan perniagaan internet dengan betul

Dapat dengan sendiri menguruskan domain, web hosting dan Cpanel dengan baik

Mengoptimasikan penggunaan email cpanel berfungsi dengan baik.

Panduan yang memudahkan newbie dengan aspek teknikal Cpanel.

 

Adakah anda masih ragu-ragu tentang ebook ini? Perhatikan testimoni yang lain mengenai ebook ini!.

 

 
Ebook Yang Berguna Untuk Semua..

"Walaupun ebook ini ditujukan kepada para 'newbie' ataupun mereka yang baru mula mengenal asas perniagaan internet, sebenarnya banyak juga input berguna yang telah saya perolehi dan pelajari dari buah tangan saudara Jebat ini.

Tahniah kepada saudara Jebat kerana berjaya menghasilkan panduan teknikal dalam format tutorial bergambar yang intensif berkaitan penggunaan Cpanel, webhosting dan nama domain untuk para newbie!. Bukan sahaja newbie, setiap usahawan internet juga seharusnya mendapatkan ebook ini!

Tazilan Ibrahim
Peniaga Internet
http://ideaBISNESluarbiasa.com
http://ModelBisnesInternet.com

 

 

 
Jalan Pintas Perniagaan Internet..

Ebook ini merupakan jalan pintas kepada sesiapa saja yang terlibat dalam menghasilkan laman web atau blog, terutamanya kepada para newbie kerana penggunaan cpanel adalah satu kemestian.

Saya juga kini merasa lega kerana selama ini ramai pelanggan saya meminta bantuan tentang penggunaan cpanel setelah mereka belajar cara membuat laman web atau blog. Kini mereka sudah ada panduan yang begitu mudah untuk diikuti dan sangat terperinci.

Tahniah Jebat, ebook anda sangat membantu dalam merancakkan lagi industri perniagaan internet di Malaysia khususnya. Kepada anda diluar sana, kini anda semakin kurang alasan untuk mengatakan tidak kepada perniagaan internet dengan terbitnya panduan mudah seperti ini.

Sukeri Mohamed
Peniaga Internet
http://www.sukeri.com


 

 

 
Ebook Yang Mudah Difahami Dan Di Ikuti..

Ebook ini sungguh mudah difahami dan mudah diikuti dari langkah ke satu langkah. Buat newbie macam saya ni memang sesuai membaca ebook seperti ini. Lagipun perkhidmatan yang diberikan cukup memuaskan, saya sendiri pernah memberi domain dan hosting setahun yang lalu, tapi last-last saya tak tahu apa fungsi sepenuhnya dalam cpanel yang diberikan.

Alhamdulillah dengan ebook panduan asas cpanel ini memudahkan saya dan seterusnya mempercepatkan perjalanan saya dalam belajar mengenai link download dan mengupload laman web saya ke server. So far banyak la pelajaran yang boleh kita dapat dari ebook ini. Saya sendiri dalam proses menyiapkan laman web sendiri.Ebook ini memudahkan saya.

Buat penulis saya harapkan anda dapat menambahkan lagi fungsi-fungsi cpanel seperti menambahkan chat room, forum dan juga shopping cart. Apapun ebook anda memang best dan mudah difahami semudah ABC seperti yang anda nyatakan. Terima kasih Jebat.

Mohamad Zamzuri Shaari
Peniaga Internet
http://www.zamall.com

 

 

 
Ebook Yang Amat Penting Untuk Newbie..

Alhamdulillah..Tahniah kepada saudara Jebat kerana berjaya menerbitkan Ebook Panduan Cpanel yang pertama dalam bahasa Melayu. Ebook ini amat penting untuk Newbiz kerana setiap jenis perniagaan Internet memerlukan Web Hosting.

Oleh kerana Web Hosting mempunyai banyak menu, hal ini boleh menimbulkan masalah kepada Newbiz kerana tidak tahu untuk menggunakannya. Ebook ini banyak mengajar saya untuk menggunakan dan menjadikan saya lebih yakin tanpa ragu-ragu mengenai Cpanel. Thank Jebat!!.

Hamid Bin Salim
Newbie
http://pemasaran-affiliate.com

 

 

 
Rasa Puas Hati Terhadap Ebook Ini..

Saya ingin menyuarakan rasa puas hati dan berbaloi memiliki ebook Panduan Asas CPanel ini kerana banyak ilmu yang terkandung di dalamnya mengenai CPanel. Saya sewaktu mula-mula berhadapan dengan CPanel ini terpaksa print manualnya dalam bahasa Inggeris setebal hampir 100 muka surat, namun malangnya saya belum berpuas hati kerana masih terdapat persoalan-persoalan yang belum terjawab.

Namun ebook Panduan Asas CPanel ini telah memberikan jawapan kepada persoalan-persoalan yang bermain di fikiran saya, terima kasih buat Jebat. Banyak fungsi-fungsi CPanel yang penting tetapi malangnya saya tidak mengetahuinya sehinggalah dijelaskan oleh Jebat di dalam ebook ini. Terfikir saya kenapa Jebat tidak mengeluarkan ebook ini sejak dulu lagi? Saya benar-benar berpuas-hati....!!! Terima Kasih

Abooain
Newbie
http://epustaka.com/blog

 

Setelah begitu banyak testimoni dari newbie dan mereka yang berpengalaman dalam ebiz ini, saya yakin anda akan percaya dengan ebook panduan cpanel ini. Anda ingin tahu harganya?

Saya ada sesuatu istimewa untuk anda:

  • Ebook ini penuh dengan input mengenai panduan Cpanel A-Z. Saya menyiapkan ebook ini berpandukan dari masalah newbie seperti anda. Rasanya berbaloi tak saya letakkan harga RM100!!

  • Ebook panduan Cpanel dalam bahasa Melayu pertama. Ini akan memudahkan lagi kefahaman anda mengenai Cpanel. Rasanya kini harganya saya naikkan RM130.

  • Ebook yang menerangkan bukan hanya Cpanel malahan nama domain dan web hosting. Dari harga RM130 saya naikkan lagi sebanyak RM150

Oleh itu harga ebook ini adalah RM150!! Namun saya tidak sampai hati meletakkan harga yang begitu tinggi walaupun harga itu saya rasa berbaloi. Oleh itu setelah mengambil kira ke semua aspek maka saya meletakkan harga "Ebook panduan asas Cpanel" ini dengan:

 

Harga yang mampu anda miliki..

 

Harga istimewa..

 

 

RM35.00sahaja

 

 

Dapatkan hari ini juga..

 

Anda Mahukan Bonus?

Bonus!! dengan harga semurah ini.. Namun berita baiknya saya tetap memberikan anda beberapa bonus tambahan yang sesuai anda gunakan dalam perniagaan internet anda.

Untuk pengetahuan anda Bersama-sama dengan ebook ini saya dengan baik hati ingin memberikan anda 5 bonus tambahan. Ini bagi memulangkan semula pelaburan yang anda buat untuk membeli ebook ini. Pastikan anda menggunakan bonus-bonus ini kelak untuk memaksimakan perniagaan internet anda.

 

BONUS #1

Kupon Diskaun RM5- Ya! kupon diskaun RM5.00 untuk produk "Ebook 101 tips adsense terbongkar". Ebook terbaru tulisan Labanon yang hangat di perkatakan kini. Lipat gandakan pendapatan adsense anda dengan ebook ini. Anda juga akan mendapatkan kupon diskaun sebanyak RM10.00 untuk semua produk jualan saya kelak.

 

 

BONUS #2

Forum Support - Anda akan diberikan user dan password untuk login ke ruangan forum support yang diwujudkan. Selain bertujuan untuk mengatasi masalah anda dalan Cpanel, dengan adanya ruangan ini, segala permasalahan anda mengenai Cpanel akan terjawap dengan kadar segera. Untuk pengetahuan anda, ruangan forum support ini adalah rahsia, hanya pembeli ebook sahaja dapat menjumpai ruangan ini.

 

 

BONUS #3

Video Tutorial - Selain daripada ebook, anda juga dapat mempelajari berkenaan Cpanel melalui video tutorial yang disediakan. Istimewanya video tutorial ini kerana ianya 100% dalam bahasa melayu dan dibuat berpandukan ebook ini.

 

 

BONUS #4

Update Terkini Ebook - Anda akan mendapat update terkini ebook terus ke inbox email anda. Untuk pengatahuan anda, setakat ini saya telah membuat update sebanyak 3 kali untuk ebook ini. Setiap kali malakukan update saya telah menambah beberapa item yang saya rasakan perlu untuk anda dan ianya tentunya PERCUMA!!.

* Semasa mula saya melancarkan ebook ini ianya hanya setebal 129 mukasurat. Kini setelah melalui update sebanyak 3 kali, kini ebook ini setebal 200 muka surat.

 

 

BONUS #5

Beberapa Perisian Hebat! - Perisian yang biasa saya gunakan untuk memberikan impak maksima terhadap laman web jualan saya.

 

 

 

Dapatkan Naskah Anda Sekarang Juga + #5 Bonus Hanya Dengan Harga RM35.00

 

Tunggu! Ada lagi tawaran untuk anda:

 

 

Pakej A: Pakej Cpanel 
RM35.00 sahaja  

atau
 
 
Pakej B: Pakej Cpanel + Pakej Web Tool
RM35 + RM50 = RM65.00 sahaja (jimat RM20.00)    

 

Jika Anda membeli di laman web ini Kami memberikan anda

dua lagi bonus istimewa

BONUS #6

Kupon Diskaun RM5- Ya! kupon diskaun RM5.00 untuk produk "Pakej Grafik" beserta video tutorial + lesen RESELL RIGHT!. Koleksi Grafik terbaru yang hangat di pasaran sekarang. KLIK PADA IMEJ UNTUK MAKLUMAT PAKEJ

BONUS #7

Tawaran Pakej Web Template berharga RM30.00 dengan harga runtuh! Hanya RM10.00!! beserta bonus-bonus menarik. klik di sini untuk maklumat

 

Anda tidak rugi kerana dengan ebook ini, anda dengan mudah akan menjadi pakar dalam Cpanel. Bukan itu sahaja panduan langkah demi langkah adalah panduan yang mudah difahami dan yang pasti 100% dalam bahasa melayu.

Dengan pakej Istimewa pula, anda akan mendapat kelebihan dan dapat berjimat sehingga RM35.00. Lakukan pilihan anda, berita baiknya anda tetap akan mendapat Ebook Panduan Asas Cpanel dan...

Kini, anda tidak perlu lagi...

Anda tidak perlu menghabiskan banyak masa untuk mencari dan belajar sendiri. Tidak perlu melakukan try & error. Segala-galanya telah kami buat untuk anda.


Tidak perlu lagi bertanyakan kepada mereka yang endah tak endah menjawab persoalan anda. Kini anda sudah ada penyelesaiannya.


Anda tidak perlu pening kepala melihat aspek teknikal didalam cpanel


Anda tidak perlu lagi risau menggunaan Cpanel selepas ini, kerana panduan ini akan membantu anda dengan mudah untuk faham mengenai Cpanel.


 

Lagi Testimoni Dari Pembeli Ebook..

 

Ebook Yang Sangat Berguna..

Ebook Panduan Asas Cpanel ini sangat berguna untuk saya. Sebagai orang baru dalam perniagaan internet, saya memang kurang faham dan lemah dalam Cpanel. Mujurlah saya menjumpai panduan Cpanel oleh En. Jebat dan ia memang berguna untuk orang baru seperti saya. Terima kasih Jebat :-) .

Kamaruzahan Mohd Salleh
Newbie
http://rahsiaquran.com
http://find-blog.blogspot.com

 

 

 

Ebook Terbaik Yang Pernah Saya Baca..

Ebook panduan asas Cpanel ini adalah salah satu ebook terbaik yang pernah saya baca. Ia bukan ebook semata-mata tetapi merangkumi semua aspek yang berkaitan.
 

Saya yang tidak begitu mahir mengenai Cpanel sebelum ini, kini telah berjaya menggunakan Cpanel sendiri dengan jayanya. Amat istimewa kerana ia memberikan satu rahsia kepada pembeli.


Al-Faizal Mohd
Newbie
http://findnlove.com
 

 

Usah berlengah lagi, dapatkan Ebook Panduan Cpanel ini sekarang. Kenapa mahukan kerumitan jika anda telah menemui penyelesaian terhadap permasalahan Cpanel anda. Kini semuanya telah disediakan untuk anda.

Anda tidak perlu lagi pening kepala melihat aspek teknikal dalam Cpanel.

 

Ya!! Saya Mahukan Ebook Panduan Cpanel Ini
Dengan Segera!!!

 

 

Pakej A: Pakej Cpanel 
RM35.00 sahaja  

atau
 
 
Pakej B: Pakej Cpanel + Pakej Web Tool
RM35 + RM50 = RM65.00 sahaja (jimat RM20.00)    

 

Klik Di Sini Untuk Pembelian Ebook Panduan Asas Cpanel

 

Ikhlas,


Wan Abdul Aziz
dan Jebat

 

http://e-bizkit.com


P.S:
Ebook ini adalah Panduan Asas Cpanel. Walaupun tidak menunjukkan perkara-perkara yang terlalu advance, namun ebook cpanel ini memadai untuk anda menjadi seorang pakar. Saya berikan anda semua yang anda perlu ketahui mengenai Cpanel dalam Perniagaan Internet.

P.S.S: Kenapa perlu bersusah payah dan membuang masa? Ebook ini dapat menyelesaikan masalah berkaitan Cpanel dan dapat menjimatkan masa anda dalam Perniagaan Internet. Ebook ini WAJIB bagi anda.

P.S.S.S: Anda hanya boleh mendapatkan Ebook Cpanel ini melalui laman web penerbit ebook ini atau melalui reseller yang sah sahaja. Jika anda didapati mendapatkan Ebook Cpanel ini melalui cara yang haram (illegal), tindakan tegas akan diambil dan menyenarai-hitamkan nama anda selamanya tanpa sebarang tolak-ansur. Dapatkan secara sah di sini untuk mendapat kelebihan-kelebihan yang telah dinyatakan.

website
statistics

| Home | Tempahan| Penafian | Terma & Syarat | Daftar Affiliate |Blog |