"Bagaimana Anda Boleh Mencipta Ebook Profesional Anda Sendiri Tanpa Perlukan Perisian Mahal?"


Hanya Dengan Beberapa Klik Sahaja, Maka eBook Berkualiti dan Profesional Anda Akan Terhasil Dengan Mudah

 

Jika sekiranya anda ingin menjadikan pasaran ebook sebagai sumber pendapatan anda di dalam Internet atau Ingin membina ebook menggunakan cara yang paling mudah dan murah! Kami ada jawapannya...

 

eWriter Pro

Anda Mahu...
 

Menggunakan Perisian 'Pirate'?

Ebook Anda DiDownload Oleh Pihak Yang Bukan Menjadi Pembeli Sah Anda Dengan Sesuka Hati?


 

Jika Anda Katakan TIDAK...
Perisian eWriterpro
Ada Jawapannya..

 

 

 

Dari Meja : Wan Abdul Aziz 
Masa : Isnin, 8 a.m

EBOOK merupakan antara produk digital yang popular di internet. ramai usahawan internet memdapat pendapatan yang lumayan dengan hanya menjual ebook di internet. bagaimanakah mereka lakukan? ebook yang dijual adalah dalam format pdf. tujuannya supaya pembeli tidak akan dapat mengubah semua isi kandungan ebook tersebut. proses membuat ebook dimulakan dengan menaip semua kandungan ebook dalam format wor dan kemudian ditukarkan ke format pdf. Jadi, apakah perisian yang digunakan untuk menukar format kepada pdf?.

Anda  juga mungkin tertanya-tanya apakah perlunya perisian ini kerana di pasaran sana terdapat banyak perisian percuma yang menawarkan perkhidmatan menukar tulisan kepada format PDF ini.  Namun setelah diteliti masalah yang diluarkan oleh sesetengah penulis terutama penulis baru yang mengadu masalah tidak tahu cara untuk menukar tulisan mereka kepada format PDF cara yang lebih mudah atau membina hyperlink di dalam ebook anda tersebut (kerana kebanyakan perisian percuma tidak membenarkan anda membina hyperlink di dalam ebook pdf). Maka perisian eWriter Pro ini akan dapat menyelesaikan masalah tersebut malah dapat melakukan pelbagai lagi keistimewaan seperti perisian yang mahal antaranya dapat menyusun artikel atau ebook-ebook anda tersebut dalam kategori atau niche masing-masing.

 

"Pelbagai Keistimewaan Yang Anda Perolehi Dari eWriter Pro ini Bagi Memperbaiki Mutu eBook Anda Dan Sekaligus Meningkatkan Lagi Pendapatan Anda."
 

Kelebihan eWriter Pro ialah¦

Memudahkan kerja anda untuk menulis, meng'edit', mengeluarkan ebook terutama kepada Newbie yang mungkin masih tidak mengetahui cara untuk membuat ebook atau menukarkan tulisan anda kepada format PDF. Jadi eWriter Pro akan membantu anda untuk melaksanakan kerja-kerja anda tersebut.

Semua yang diperlukan terdapat di dalam satu perisian sahaja.
 
Membina file format PDF dengan Ciri-ciri Keselamatan Pilihan.
 

Save/simpan ciri keselematan tersebut yang digunakan bagi membina file PDF.

 
Membina ebook atau artikel yang cantik dan bermutu.
 
 Anda boleh menyimpan book/artikel di dalam format Word, RTF, Text atau HTML.
 
Boleh membuka file Word, RTF, Text dan HTML untuk diubahsuaikan semula.
 

Hyperlinks boleh diletakkan di dalam ebook atau artikel anda bagi membantu anda untuk membina viral atau promosi.

 
Perisian ala Word yang Powerful (antara muka ala Office 2007)
 
Terdapat fungsi Reminder atau Sistem Penggera Peringatan bagi mengingatkan anda kepada temujanji online atau nota-nota penting yang perlu dilaksanakan oleh anda.
 

Dengan satu klik sahaja anda mampu untuk 'Backup' semua ebook, artikel, dan Reminder tersebut.

 
Anda boleh meng'kategori'kan semua ebook atau artikel anda kepada niche atau sub-niche masing-masing.

 

"Penting"

Anda juga boleh menjadikan eWriter Pro ini untuk membina Business Viral anda sendiri. Satu artikel atau ebook anda tersebut mungkin akan memberikan ratusan malah ribuan RM setiap tahun. Sebabnya? Ya, jika anda berjaya mengeluarkan sebuah ebook yang bermutu dan berkualiti dan menjadi rebutan pembeli kemudian di dalam ebook tersebut anda letakkan pula link-link bagi produk anda yang lain, jualan, perkhidmatan atau link maka sudah tentu ini akan memberikan pulangan yang tidak sedikit. Bagaimana?

 

 

"Gunakan eWriter Pro ini untuk mengubahsuai dan membina semula koleksi artikel atau ebook PLR anda yang mungkin dah berkulat di dalam hard disk anda!"
 

Fikirkan tentang kebolehan eWriter Pro yang dapat membantu anda ini .

Kebanyakan dari anda mungkin memiliki koleksi artikel atau ebook PLR (Private Label Right) yang boleh diubahsuaikan semula dan memasarkannya semual bagi mendapatkan wang walaupun sekadara beberapa RM sahaja! Gunakan eWriter Pro ini untuk melaksanakan tugas mengubahsuai dan menyusun semula semua koleksi PLR Artikel atau ebook anda yang mungkin telah sekian lama "menghuni" hard disk anda!

Anda boleh mengubahsuai artikel atau ebook PLR anda tersebut pada bila-bila masa dan simpan serta sambung semula kerja-kerja anda tersebut pada bila-bila masa sahaja.

 

 

"Lihat Sendiri Keunikkan Antaramuka Bagi eWriter Pro Ini Yang Cantik Dan Moden!"

E-Book Editor Screen - Pelbagai Butang Option tersedia di Control Bar anda sama ada untuk membuka projek baru atau membuka projek yang telah tersimpan di dalam pc anda.
 

File Tab Screen - Pelbagai Butang Editor yang kemas tersedia di Control Bar anda bagi menukarkan projek anda dari tulisan biasa kepada format PDF yang dilenkapi ciri-ciri keselamatan yang boleh dipilih.
 

Document Screen - Pelbagai Butang Dokumen Tools yang kemas tersedia di Control Bar anda bagi memaparkan beberapa fungsi seperti Word.
 

Style Screen - Di sini anda akan dapat menukar tulisan atau font anda kepada beberapa style yang anda kehendaki disamping dapat mengubah justifikasi bentuk penulisan anda.
 

Insert Screen - Di sini anda akan dapat menukar bentuk page dan beberapa fungsi asas seperti text frame, masukkan imej, masukkan header, footer dan nombor mukasurat.
 

Articles Editor Screen - Di sini anda mampu untuk mengubahsuai artikel anda, zoom, search, copy, paste, dan juga spell check dan memasukkan imej, mengubah font, dan sebagainya seperti fungsi Microsoft Office Word 2007.
 

Reminder Pad - eWriter Pro juga menawarkan fungsi Reminder atau Sistem Penggera Peringatan bagi membolehkan anda mengingati semua projek atau temujanji yang perlu dibereskan.
 

One Click PDF Creatios - Hanya dengan satu klik sahaja eWriter Pro akan menukarkan tulisan atau artikel anda tersebut kepada format PDF.

 

Mudah sahaja untuk anda memasukkan ...

Imej
Header
Footer
Mukasurat
Jadual
Hyperlink!!!

 

"Ciri-Ciri Keselamatan"

Katakunci dan Ciri Keselamatan - eWriter Pro juga menawarkan kepada anda ciri-ciri keselamatan bagi menyelamatkan ebook dari dibuka oleh sesiapa sahaja, dari diprint, dicopy text dan sebagainya. Cuba lihat screenshot di bawah ini:

Lihat sendiri ciri-ciri keselamatan yang boleh anda letakkan d di dalam ebook atau artikel anda.

 

"eWriter Pro Menawarkan Kepantasan, Keselamatan Dan Keselesan Bagi Para Penggunanya"

Anda akan merasakan kepantasan menggunakan eWriter Pro yang sememangnya dibina untuk melaksanakan kerja-kerja pembikinan ebook PDF dengan pantas berbanding dengan perisian "PDF converter" percuma yang berada di pasaran yang mungkin terdapat beberapa kecacatan atau kekurangan atau berbeza dengan perisian yang mahal yang mungkin pula terlalu cerewet atau mengikut prosedurnya yang tertentu.

Anda akan dapat membina ebook pertama anda dengan penuh kepuasaan dan merasa hasil dari penjualan ebook pertama anda. eWriter Pro direka sebegitu rupa agar bersesuaian dengan PC atau Laptop anda.

Bagaimana pula jika anda seorang penulis ebook Profesional?

Adakah eWriter Pro ini mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda?

Ya, masih boleh!!!

Sebab?

Ini kerana eWriter Pro disertakan dengan lesen RESELL RIGHT, jadi anda tidak memerlukan khidmat eWriter Pro maka anda boleh menjualnya semula bagi mendapatkan 100% keuntungan dari hasil penjualan eWriter Pro ini.

 

"Apa Kata Mereka"

Mudah, Jimat dan Berbaloi!.

"eWriterPro memudahkan saya! Alangkah lebih bagus jika software ini saya perolehi ketika saya mula-mula berjinak dalam pembikinan ebook kerana dengan satu klik saya sudah mampu menghasilkan ebook dalam format PDF. Software ini menjimatkan masa saya di samping mudah untuk digunakan.

Saya rasa software ini amat sesuai untuk newbie yang ingin menghasilkan ebook yang mempunyai resolusi yang berkualiti. Saya amat syorkan anda membeli software ini. Jangan ulangi kesilapan saya lagi dengan membazirkan banyak masa untuk mencari PDF converter yang sesuai.

Mudah, Jimat dan Berbaloi! Itulah yang saya boleh ungkapkan untuk eWriterPro ini"

Adly a.k.a Labanon

(The Youngest Malaysia Internet Entrepreneur)

http://flarebiz.com

 

"Manual Penggunaan Disertakan"

 

Manual penggunaan disertakan bagi membantu anda untuk menggunakan perisian eWriter Pro ini secara lebih berkesan dan lancar.

 

 Lesen Resell Rights (RR) Disertakan!
 

Anda bukan sahaja dapat menggunakan eWriterPro, malah dapat juga memiliki lesen RR / Resale Rights bagi membolehkan anda untuk menjual semula perisian ini bagi mendapatkan keuntungan 100% dari eWriterPro ini. Anda berhak menjualnya!!!

Turut disertakan Surat Jualan dalam BI & BM, User Manual dan Lesen.

Penting!!!

Dengan Surat Jualan BM ini anda boleh terus menjual produk ini kembali dan dapatkan keuntungan 100% daripada jualan yang anda hasilkan.
(*personal use)

 

Jadi rasakan kehebatan eWriterPro ini dan keluarkan ebook anda sendiri, dapatkan hasil dari penjualan ebook anda tersebut dan gunakan lesen Resale Right anda tersebut! 

 


"Bagaimana Dengan Harga?"

 

Kami letakkan harga sebenar bagi produk ini ialah

RM30

tapi kami tawarkan harga lebih MURAH dari itu...
Diskaun 50%

RM15

(Berserta Surat Jualan BM)

Tawaran Istimewa

RM 5 sahaja!

(Untuk kegunaan sendiri tanpa lesen jualan)

 

(TERHAD untuk 60 50 pembeli TERAWAL sahaja)

 

Ya, Wan! saya berminat untuk memiliki eWRITERpro yang menakjubkan ini!!!Apa Kata Mereka ...

 

"At last! A simple tool that makes creating ebooks easy! Instead of fighting behemoth software with arcane commands doing who knows what (that suddenly screw up what you were doing when you accidentally hit the wrong key) -- you can create an ebook practically in the time it takes you to launch the help file of other programs.

Add the utility of the ebook & article buttons and easy-to-find and use backup problems with a reminder - this has got to be darn close to ideal for rapid turn around of articles and ebooks."

Judy Kettenhofen

 

"Adding text boxes and pictures couldn't be easier. I like being able to pick up just about any format and convert it to a clean looking PDF.

I have used a lot of PDF conversion programs, even some of the free programs but somehow you always loose the formating. With eWriterPro its simple and quick. I also love that the software keeps all of your source non PDF files in an archive to reopen and edit quickly."

Jonathan McGuire
http://JonathanMcGuire.com

 

100% Safe

 

Ikhlas,

 

Wan Abdul Aziz

PS - Kepada Newbie - ewriterpro adalah satu perisian untuk anda. Binalah eBook anda sendiri sekarang.

P.P.S - Dapatkan ewriterpro sekarang atau anda terpaksa membeli perisian yang lebih mahal!!

website
statistics